Diamant De Revel Li
Vallak, født 2013
Brun, Dansk varmblod
Eier: Heidi Rogne
Heslebergveien 15, 1390 Vollen  Historikk:

(21/08-23)

(27/07-23) Så var vår kjære Diamant tilbake hos oss, en liten oppblomstring på skaden setter han litt tilbake, men vi skal jobbe på for å få han tilbake i topp shape igjen.

(04/06-23) Så var endelig Diamant friskmeldt og reist hjem til Stall Gullik. Nå venter forsiktig tilvenning til ridning igjen, før det bærer ut på nye stevner. Vi takker nok engang hele familien Rogne for tilliten.


(30/03-23)
God gammel kjenning inn på stallen igjen dessverre. Fantastiske Diamant må være født under en mørk sky, for mer uheldig hest skal man lete lenge etter. Heldigvis for Diamant har han verdens fineste eiere som gjør alt for han. Denne gangen trøbler han litt med en sene, så bare å brette opp armene og jobbe på. Vi skal nok komme i mål denne gangen også.

(03/01-23) Da er juleferien over og gutta er tilbake i hverdagslige gjøremål. Takk for denne gang!

(16/12-22) Tradisjonen tro er «the Rognes» ankommet for sin årlige juleferie! De er vel installert , og koser seg ute i fine tempraturer og god mat. Lett trening venter for hele gjengen, så de er klare for vinterens Spania tur.

(17/10-22) Da har gutta reist hjem etter en langhelg på Krøderen

(12/10-22) Mens flere av hestene til Rogne er opptatt i helgen med Oslo Horse Show så tilbringer Diamant helgen her hos oss.

(05/09-22) I april kom det en nedkjørt radmager kar inn på stallen. Kolikk operert i Spania , og fraktet hjem til Pandora. Vi begynte sakte og forsiktig å bygge han opp igjen, og nå har han endelig fått lov til å reise hjem til Stall Gullik. Mange kilo fett og muskler er tilbake på plass, glimtet i øynene og livslysten likeså! Herlige Diamant , det har vært en ære å få jobbe med deg, neste gang blir det «kun» på ferie! Lykke til Hannah, og takk for tillit og tålmodighet.

(28/04-22) Etter å ha vært stjernehest i Spania under stevnene der nede i vinter ble Diamant dessverre syk og måtte på klinikk i Alicante for en kolikk operasjon. Nå skal han være her hos oss for rehabilitering og opptrening!

(05/01-22)
Så var juleferien over for guttakrutt, og Cathrine har tatt dem med seg hjem til Lierskogen, før de setter nesa mot Spania senere i januar. God tur alle sammen, og lykke til nede i varmen.

(18/12-21) Juleferien har startet og i tradisjonsens tro er The Rogne's tilbake hos oss

(05/08-21) Så var årets ferie over for familien Rogne, og gutta krutt skal tilbake til Stall Gullik! De har kosa seg ute hele dagen, trent på mølla, longert og skrittet på tur! Takk nok en gang for tilliten.

(22/07-21) I tradisjonens tro så er det meget hyggelig å få besøk av Rogne hestene som skal nyte sommerferie hos oss med alternativ trening.