I en travel hverdag hvor mange har for mye hest og for liten tid blir det ofte hestene som er ute av 
trening som får minst oppmerksomhet. Selv om det er nettopp disse hestene som trenger mest trening, 
behandling og oppbacking for å komme raskest mulig tilbake som konkurranse hest.
Stall Pandora er en rehabilitering stall som tar seg av opptrening og behandling av skadet hest. 
Vi holder til ved idylliske Krøderfjorden i Buskerud, ca 50 min kjøring fra Drammen. 
Anlegget har plass til 25 hester, hvorav 10 av disse er utegang. Vi kan tilby opptrening med 
Aquatrainer, behandling av seneskader og muskulatur på Vitafloor, longeringstrening for 
feilbelasninger, Equiterapi, kontrollert utegang og tilpasset trening. Vi har tett samarbeid 
med Jarlsberg Hesteklinikk, Telemark Hesteklinikk, veterinær Hilde Bjerke, 
hovslager Mette Nyløkken, saltilpasser Kari Anne Strømmen og diverse alternative behandlere.
Stall Pandora drives av Gro Helene Glesne og Siv Homstvedt. Firmaet ble startet i 2007, og har siden starten hatt over 300 hester til rehabilitering. Senteret har jevnt og trutt utvidet seg til den størrelsen det har i dag.
I tillegg til Gro Helene og Siv har stallen uvurdelig god hjelp av flere. Hege tilbringer mye tid sammen med oss, og hjelper til med det meste.

Gro Helene:
Info kommer
Siv Homstvedt:
Jeg har lang fartstid med hest og etter fullført gymnas i 1990 begynte det som egentlig bare skulle være ett hvileår.
I 3 år jobbet jeg på Stall Storemark, hvor grunnlaget for fremtidenskunnskap ble lagt. Erfaringen min med spranghester var lik null, men tiden sammen med Lisa og Ulf ble meget lærerik.
Når Ulf bestemte seg for å trappe ned på ridningen sin, begynte jeg å jobbe for Nina og Lars Rasmussen på NTG i Røyken. Det ble 3 nye år med mye reising og ridestevner.
Etter noe press fra mamma begynte jeg i 1996 på dyrepleier studiet i Oslo. Det ble et lærerikt år som ble fullført med gode karakterer. Allerede før siste eksamen var gjennomført fikk jeg tilbud om ny jobb, så våren 1997
flyttet jeg til Sandefjord og Stall Brokers. Her jobbet jeg som hestepasser for Marianne Ulrichsen og Esben Johannessen, og her blir kunnskapen min om hest finpusset. Vi hadde nesten 200 reisedøgn i året på stevner i inn og utland.
Dette lærte meg å håndtere alle typer hest og å takle mange uforutsette situasjoner. Etter 5 år på Skogan fikk jeg igjen et nytt jobbtilbud, og i 2001 begynte jeg å jobbe som veterinærassistent på Jarlsberg Hesteklinikk i Tønsberg.
Endelig skulle jeg får brukt for utdannelsen min. Utfordringene ble mange og interessante. Med ansvar for en klinikk med 3 veterinærer ble det lett å få tiden til og gå. Med ansvarsområder som klinikk, kontor, renhold og butikk hadde jeg nok å henge fingrene mine i.
Jeg fikk også gleden av å møte en ny type hest som var helt ukjent for meg. Nemlig travhesten. Dette medførte også møte med mange nye mennesker som jeg i dag betrakter som gode venner. Tiden på klinikken lærte meg utrolig mye, og gav meg innsikt i de skader og sykdommer en hest som topp idrettsutøver kommer ut for.


Hege Eriksen:
Hege er ei ekte hestejente som har holdt på med hest hele livet. Hun drev med sprang i yngre år, og har også vært endel borti araber hest.
Hege kom til Stall Pandora høsten 2010, og har siden det hatt stor betydning for den daglige driften. Hege kan det meste, og er tøff nok for de fleste hester!! Ikke mange hester som vipper henne av pinnen, og i og med at både Gro Helene og Siv kan være litt pysete er vi ekstremt glade for å ha Hege på laget. Hestene trives meget godt i Heges selskap, og det finnes vel ingen som snakker dyrenes sak som denne dama!!!