El Diablo B.R.
Hingst
, født 2012. (Travsport)
Mørkbrun
Eier: Stian Hallenstvedt/Stall El Diablo B.R. HORTEN 
Historikk:

(08.04.24) Årets absolutt sikreste vårtegn er at Diablo skal hjem til Holtan, Elin og alle hoppene. Den hesten er så heldig som har Elin i livet sitt om sommeren og Hege i livet sitt om vinteren. Han er virkelig høyt elsket den gutten. Det har som alltid vært en glede å ha han her i vinter, og han må være det eneste vi gleder oss til når høsten kommer. Takk for tillit atter en gang.

(21.08.23) Så var kongen tilbake etter endt opphold på Holtan . Damene er betjent og en ny vinter med trening og kos venter.

(11.04.23) Akkurat når det kommer til Diablo så går vinteren utrolig fort! I dag dro han hjem til Holtan for sommerjobb, gress, damer og Elin. Han er bare en fantastisk skapning den hesten, vi gleder oss til høsten. Han er allerede savnet av store og små på Pandora.
Video ankomst Holtan

(12.08.22)
Så var sommeren over for Diablo, og han er tilbake til oss for vinterlagring. Han har hatt en utrolig sommer med 65 hopper på lista si og en drektighetsprosent på over 80. Nå venter vannmølle trening og prepping til neste års sesong.

(19.04.22) Så var sommeren og damene klare for fantastiske Diablo! Nå venter det flere måneder med bare kos, gress og bedekninger!

(07.01.22) Det er ikke bare bare å jobbe som gigolo på sommertid og være arbeidsledig på vinterstid ! Diablo skal derfor være hos oss frem til bedekningssesongen starter opp igjen, kose seg ute i stor luftegård, trene litt på mølla og rett og slett gjøre seg klar til sommerjobben sin!