Komnes Anna
Hoppe, født 2014 (Travsport)
Brun

Eier: Elisabeth Eide, Nordagutu
Historikk:


(26.05.24) Anna sin skade ble friskmeldt for godt over en mnd siden, eier valgte å gi henne litt god tid. Den tiden har vi brukt godt, men ridetrening, longe og mølle. Nå venter fortjent gresspause for dronninga, før hun settes opp til løp igjen til høsten. Takk for tilliten Elisabeth, hun er en stjerne.

(12.03.24) Fine fine Anna har vært uheldig å slått opp en gammel skade . Nå jobber vi for å få ned hevelsen, tar en tur til Romerike for å kartlegge litt, og så får vi se hvilke steg vi tar etter det. En herlig hest å ha på stallen er hun iallefall.


(20/10-23) For et herlig bekjentskap Anna har vært! Nå er det ny eier Elisabeth sin tur til å bli kjent med henne. Hun har trent mye på mølla og kost seg ute i nydelig høstvær. Det skal bli spennende å følge henne videre, sånne hedershester som Anna er det ikke mange av. Takk for tillit Elisabeth og kos deg med henne.

(15/09-23) En skikkelig hedershest har tatt veien innom Pandora, Komnes Anna har tjent alle sine 700 000 i grunnlagsløp. Nå skal hun få en velfortjent måned med litt alternativ trening før hun reiser hjem til sin nye eier Elisabeth.