Patrimony
Vallak, født 2014  (Travsport)
578001020145215, Brun

Dag Marius Tveitan, RØYSEHistorikk:

(01/05-22) Så har fantastiske Patty reist hjem til Renate etter nesten 2 mnd her hos oss. Han har kosa seg ute med venner og mat, samtidig som han har trent på mølla og vært på turer i skog og mark! Lykke til videre kjære Patty.

(02/03-22)
Flinke flinke Patty har tatt turen til Pandora for litt alternativ treningsferie! Han er en enkel og snill kar som faller rett inn i vårt system uten videre.

(29/05-20)
I går dro Patrimony tilbake til sin trener Renate Aarlie . Patty har vært hos oss i over 2 mnd etter å ha slitt litt med muskulaturen sin! Snillere gutt enn dette skal man lete lenge etter, og han har trent så bra den tiden han har vært her! Vannmølle, longe og vitafloor har vært fokuset vårt ! I går gikk han en lett banejobb på Drammen sammen med sin trener , og selv om han synes det var snodig å skulle løpe såååå fort så han meget fin utvi ønsker hele gjengen bak snilleste og stilleste gutt på sovesal 1 lykke til videre.

(20/03-20) Etter en periode med diffuse problemer har eierene valgt å sette Patrimony opp til oss for alternativ trening! Mølla er prøvd, og skal være hovedfokus en stund fremover! Så venter longegropa for å styrke rygg og bakpart! Spennende hest å få inn, og drømmen om sermoniplass og flere kranser lever i det fjerne!